Van het het Aluminiumtitanaat van de thermische Schokweerstand Ceramische de Steelbuis voor het Afgietsel van de Lage Drukmatrijs

Basisinformatie
Plaats van herkomst: YIXING, CHINA
Merknaam: FFTC
Certificering: ISO9001:2008
Min. bestelaantal: 100ST
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: karton en houten krat
Levertijd: 3 - 4 weken
Betalingscondities: moneygram, T/T
Levering vermogen: 1000000/year
kleur: Wit Type: Ceramische Buizen
Materiaal: Ceramisch Alumina, Aluminiumtitanaat Dichtheid: 3.2 - 3.4g/Cm3
Vorm: Pijp Monster: Beschikbaar
Functie: Weerstand tegen hoge temperaturen poreus: nul
Hoog licht:

high alumina ceramic tube

,

advanced technical ceramics

Goede van het het Aluminiumtitanaat van de Thermische Schokweerstand de Steelbuis voor het Afgietsel van de Lage Drukmatrijs

 

Productomschrijving

Het aluminiumoxide is de oorzaak van de weerstand van het metaalaluminium tegen verwering. Het metaalaluminium is zeer reactief met atmosferische zuurstof, en een dunne passiveringslaag van alumina vormt zich snel op om het even welke blootgestelde aluminiumoppervlakte. Deze laag beschermt het metaal tegen verdere oxydatie. De dikte en de eigenschappen van deze oxydelaag kunnen worden verbeterd gebruikend een geroepen proces het anodiseren. Een aantal legeringen, zoals aluminium bronst, exploiteren dit bezit door een deel van aluminium in de legering te omvatten om corrosieweerstand te verbeteren. Alumina die door te anodiseren wordt geproduceerd is typisch amorf, maar de lossing stond oxydatieprocédés zoals resultaat van de plasma het elektrolytische oxydatie in een significant deel van kristallijne alumina in de deklaag bij, die zijn hardheid verbeteren.

 

Het aluminiumtitanaat heeft hoger smeltpunt (1860 C), lagere thermische uitbreidingscoëfficiënt en uitstekende hitte-schok weerstand. Bovendien, het aluminiumtitanaat infiltreert niet met de metaalsmelting (vooral de non-ferrometalen) en glassmelting. Daarom kan het aluminiumtitanaat wijd in de voorwaarden van weerstand op hoge temperatuur, hitte-schok weerstand en corrisionweerstand worden gebruikt.

 

Punten Datas
Bulkdichtheid 3.33.5g/cm ³
Flexural Sterkte 30-50Mpa
Poreusheid <8>
Thermisch-uitbreidingscoëfficiënt 0.5-1.5*10-6℃
Warmtegeleiding (800℃) 0.86W/m.K

 

 

Voordelen

Het aluminiumtitanaat is een ceramisch materiaal dat niet door vloeibaar aluminium kan worden nat gemaakt en is ook gekend voor zijn uitstekende weerstand tegen thermische schok. Dit maakt tot Al2TiO5 de ideale keus voor gebruik in aluminiumgieterijen. Zijn laag warmtegeleidingsvermogen bespaart energie en zijn opmerkelijke chemische en schurende weerstand verzekert hoge smeltingszuiverheid.

 

Verpakking & Levering

 

Van het het Aluminiumtitanaat van de thermische Schokweerstand Ceramische de Steelbuis voor het Afgietsel van de Lage Drukmatrijs 0

 

 

FAQ

Q: Is het mogelijk om steekproeven te verstrekken?

A: Wij kunnen 1-2 steekproeven leveren, maar wij dragen niet de het verschepen kosten van de steekproeven.

Q: Hoe gewoonlijk lang is de levertijd?

A: De productlevering is onderworpen aan van de ordehoeveelheid en verwerking vereisten, en de verschillende product levertijden zijn inconsistent. In het algemeen, is de levertijd van 1-2 gemeenschappelijke productsteekproeven ongeveer 35 dagen.

Q: Welke betalingswijzen worden gesteund?

A: T/T; creditcard. Momenteel steunt ons bedrijf deze twee betalingswijzen.

Q: Wat is de het verschepen datum? Hoe lang kan ik verschepen?

A1: Verscheept binnen 72 uren na het saldo wordt geregeld
A2: Nadat de productie van het product wordt voltooid en de interne inspectie van het bedrijf overging, zullen wij het afgewerkt productbeeld naar de klant voor bevestiging verzenden. Nadat het saldo wordt geregeld, zullen alle producten naar de klant worden verzonden aangewezen leveringsplaats.

Klantenberichten

Wij produceren volgens de eis van de klant
Daarom wensen wij u om ons specifiek onderzoek te verzenden.
Dan kunnen wij prijs opgeven en gedetailleerd
informatie volgens uw specifieke technische gegevens en vereisten.
De parameter omvat:
1. Wat is het materiaal u gaat behandelen?
2. Wat zijn de fysieke kenmerken van het materiaal?
Zoals de grootte, de tolerantie, de temperatuur, de dichtheid, enz.

 

Contactgegevens
Manager