Contacteer ons
Liu

Telefoonnummer : 13706155230

Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd

De Keramiekco. van Yixingsfeifan, Ltd

  • Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd
  • Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd
  • Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd
  • Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken FF Aantal werknemers 120~130
Jaarlijkse omzet 3,000,000-5,000,000 Opgericht Jaar 2001
Export pct 50% - 60%
Inleiding

De Keramiekco. van Yixingsfeifan, Ltd wordt gevestigd in het mooie Taihu-Meer. Het werd gevestigd in 1999 en behandelt een gebied van 10.000 vierkante meters (bureauruimte van 3.000 vierkante meters). Het heeft 120 werknemers en 8 hogere technici. Is een uitvoerige keramiekfabrikant. Onze producten omvatten: alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek, cordierietkeramiek, anhydrietkeramiek, enz. De hoofdcategorieën omvatten slijtvaste keramiek, elektrokeramiek, textielkeramiek, verwarmde keramiek, en honingraatkeramiek. Het heeft de voordelen van hoge slijtageweerstand, met hoge weerstand en hoge slijtageweerstand. De isolatie is goed, worden onze producten wijd gebruikt op machines, elektronika, chemisch product, textiel, luchtvaart en andere gebieden. Gebaseerd op ISO9001: is het internationale de kwaliteitssysteem van 2008, het bedrijf geëngageerd aan verder het verbeteren van het kwaliteitssysteem om het voor de ontwikkeling van het bedrijf geschikter te maken. Door dat te doen, hebben wij stabiele fundamenten voor wederzijds voordeel terwijl het verzekeren van productkwaliteit, productiekosten en de marktconcurrentie gelegd. Momenteel, worden 80% van onze producten uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Rusland, Spanje, Frankrijk en andere landen, en wij hebben strategische partnerschappen op lange termijn met onze klanten gevestigd. De opdracht van ons bedrijf moet ijverig, eerlijk en efficiënt zijn. Oprecht welkome mensen van inzicht aan ons bedrijf voor gemeenschappelijke ontwikkeling. Feifan is bereid met u samengaan om briljant te creëren. Tegelijkertijd, leidt het ook tot een stabiele stichting voor wederzijds voordeel. Momenteel, worden 80% van onze producten uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Rusland, Spanje, Frankrijk en andere landen, en wij hebben strategische partnerschappen op lange termijn met onze klanten gevestigd. De opdracht van ons bedrijf moet ijverig, eerlijk en efficiënt zijn. Oprecht welkome mensen van inzicht aan ons bedrijf voor gemeenschappelijke ontwikkeling. Feifan is bereid met u samengaan om briljant te creëren. Tegelijkertijd, leidt het ook tot een stabiele stichting voor wederzijds voordeel. Momenteel, worden 80% van onze producten uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Rusland, Spanje, Frankrijk en andere landen, en wij hebben strategische partnerschappen op lange termijn met onze klanten gevestigd. De opdracht van ons bedrijf moet ijverig, eerlijk en efficiënt zijn. Oprecht welkome mensen van inzicht aan ons bedrijf voor gemeenschappelijke ontwikkeling. Feifan is bereid met u samengaan om briljant te creëren.

 

China Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

De Keramiekco. van Yixingsfeifan, Ltd wordt gevestigd in het toneeltaihu-Meer-Dingshustad, Yixing, China. Opgericht in 1999, behandelt het bedrijf een gebied van 10.000 vierkante meters en een bureaugebied van 3.000 vierkante meters. Het heeft een gehele industriële ceramische partijproductielijn. Het bedrijf heeft 120 werknemers, met inbegrip van 15 midden en hogere technische onderzoekers, met een jaarlijkse outputwaarde van 30 miljoen yuans.
Het bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling van diverse types van ceramische materialen, zoals high-purity geoxydeerd alumina, cordieriet, talk, en geoxydeerde mis-geharde alumina (ZTA), evenals diverse speciale materialen. De belangrijkste productiecategorieën zijn slijtvaste keramiek, etc. elektronische en elektrokeramiek, textielkeramiek, het verwarmen keramiek, honingraatkeramiek. De producten worden wijd gebruikt op machines, elektronika, chemisch product, textiel, ruimte en andere gebieden; met slijtageweerstand, corrosieweerstand, isolatieeigenschappen met hoge weerstand, goede.
Het bedrijf heeft IS09001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008, heeft en het systeem voor kwaliteitscontrole verbeterd dat aan de ontwikkeling van industriële keramiekproductie aanpast. Het heeft fundamenten voor het verbeteren van productkwaliteit en het verminderen van productiekosten gelegd. Wij hebben economisch aangewezen geavanceerde ceramische oplossingen volgens klantenvereisten voorgesteld. Volledige productie en productie, die zich op de uitstekend naverkoopdienst en opvolgendesysteem baseren. Maak onze samenwerking en het productverbetering efficiënter. Momenteel, meer dan 80% van het bedrijf worden de producten uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Rusland, Spanje, Frankrijk en andere landen, en vormden een strategisch partnerschap op lange termijn.
In de geest van „hard en vast lichaam. Integriteitsverplichting, praktisch en efficiënt“, streven wij ernaar om „oprechte samenwerking, wederzijds voordeel te bereiken en win-win“.
Wij heten oprecht mensen van inzicht welkom om het bedrijf te bezoeken. Om zaken te bespreken en naar gemeenschappelijke ontwikkeling te streven! Buitengewoon is bereid met u werken om briljante verwezenlijkingen tot stand te brengen!

 

China Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Opgericht in 1999, behandelt het bedrijf een gebied van 10.000 vierkante meters en een bureaugebied van 3.000 vierkante meters.

 

Verpakking en levering

China Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

Ongeveer ons

1. Wij zijn één van de belangrijke fabrikant gespecialiseerd in het ontwerpen van en de productie van industriële keramiek met ervaring van meer dan 10 jaar in China

2. Productie volgens ISO9001: 2008 systeem voor kwaliteitscontrolerichtlijnen.

3. Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk het ontwikkelen van economische en sociale behoeften ontmoeten.

4. De arbeiders zijn plaatselijke bewoners in China, lage productiekost.

China Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

China Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Ons Team

Professionele ontwerper en ingenieurs met strikt kwaliteitscontroleteam.

 

China Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1