Contacteer ons
Liu

Het productieproces van structurele keramiek

October 13, 2020

Het productieproces van structurele keramiek

 

De materiële selectie ← volgens de voorbereiding van de klant, of volgens de technische vereisten van het product van de klant, kiest het ideale ceramische materiaal voor gebruik. Over het algemeen, zullen wij van gekwalificeerde leveranciers kiezen die door ons bedrijf worden aangewezen.

Proef firing←Using bestaande gelijkaardig-gerangschikte vormen, druktest, vuren, en meting van materiële inkrimping en kwaliteit.

De vorm die ← volgens de materiële inkrimping van proefvuren, de vormstructuur en de grootte vervaardigen wordt ontworpen overwegend de boete malend machinaal bewerkend toelage. Overhandigd aan de vormfabriek professionele productie.

Molding←Select het het vormen proces volgens de productstructuur en de specifieke vereisten. Hete matrijs afgietsel-speciaal-vormige delen, droge pressing-vlakke plaat, isostatic pressing-buis/staaf.

De reparatiespaties, de spaties van de inspectie1←the reparatie omvatten heet-matrijs-giet inhammen, het afkanten van vlakke platen, en isostatically gedrukte gevormde autospaties. Inspecteer de grootte en de producten met gebreken om de kwaliteit van de producten te verzekeren die de vurenoven ingaan en het tarief goede producten te verhogen uit de oven.

De Firing←Differentmaterialen, de producten van verschillende grootte, het in brand stekende proces en het temperatuurprofiel zijn niet precies hetzelfde. Het hangt van de situatie af.

De inspectie 2← verwijst hoofdzakelijk naar de rode absorptieinspectie, die barsten of misvormingen die te groot fijn om zijn worden gemalen verwijdert en de kwaliteit van producten verzekert die de fijne verwerkingsworkshop ingaan. Elimineer het nutteloze werk en verbeter het malen efficiency.


Het malen ← het bestaande materiaal van het bedrijf: vlakslijpen (malende vlakke platen), het cilindrische malen (pijpmontage, staven), het centerless malen (staven), het interne malen (pijp binnengaten), het tweezijdige malen (twee-vlakke parallellisme en Ruwheid), CNC en het parallelle malen (het binnengat precisie en oppoetsen).

Het wassen en het drogen Was ← weg de verontreiniging tijdens productverwerking.

Afmetingsinspectie 3 ← drie-gecoördineerd meetinstrument, vernierbeugel, spiraalvormige micrometer.

De Tekorten van de verschijningsinspectie ← van randen en scherpe hoeken, en inspectie van barsten tijdens verwerking.

De werken van de verpakkings← Verpakking, kiezen geschikte methodes en materialen, pakken redelijk, en verzekeren levering in.

Pakhuis ← Opslaand en indienend, in afwachting van levering.

laatste bedrijfsnieuws over Het productieproces van structurele keramiek  0